DiL! KucingBunted Still Alive

12:10 Heri Yansah 849 Comments

Udah lama banget gue gak ngelus-ngelus si KucingBunted, baru sekarang ini aja baru sempet mampir ke kandangnya :D

Sedih banget sama keadaan KucingBunted yang sekarang ini dekil, kumel, jenggotan, kurus, udah gitu bunted pula... ehhmm..

Masih banyak yang bingung, kenapa sih blognya dikasih nama KucingBunted? Wajar sih mereka mempertanyakan itu, soalnya dari paling awal posting KucingBunted sekitar tahun 2008, gue gak pernah jelasin soal pemberian nama.. hehe.. Intinya simple aja, gue suka kucing dan postur tubuh gue yang imut (baca bunted), jadilah KucingBunted :D


Walaupun agak sedih juga sama keadaan Kucingbunted, disisi lain gue cukup bangga, bahkan gak nyangka juga KucingBunted bisa masuk lima besar, oya gue belum cerita kalau belum lama ini KucingBunted gue coba ikut sertakan di event Bekasi blog Fest 2012. Dari lumayan banyaknya peserta kagak gue sangka KucingBunted bisa lolos ke final 5 besar :)

Sebelumnya gue juga pernah ikut Djarum Black Blog Competition, 2 kali ikut dan 2 kali gagal haha.. mungkin blog gue yang kurang item kali yah :)

Untuk kompetisi blog kali ini “Bekasi Blog Fest 2012”, gue juga gak terlalu yakin bisa dapet juara, kalaupun belum dapet, setidaknya masih ada kemauan untuk ikut serta, sukur-sukur sih dapet juara amiinn.. ^^

Buat temen-temen Blogger, yang punya blog baik itu blogspot, wordpress atau yang lain, gak usah malu ikut kompetisi blog yang ada. Belum berhasil berkompetisi gak jadi masalah, pasti bermanfaat dan pasti ada aja ilmu yang didapat, setidaknya ngasih sedikit pengalaman.

Do’ain aja.. supaya Kucingbunted jadi yang terbaik :)

*UPDATE!

ALhamdulillah.. makasih buat semua temen-temen yang udah dukung, akhirnya Kucingbunted bisa dapet juara 3 di Bekasi Blog Fest 2012 :)

makasih ya semuanya ^^



Ada pertanyaan?

Atau tambahan lain?

Monggo... :)

849 comments:

  1. bru tau kalau bkasi jg ngadain knpetisi

    ReplyDelete
  2. selamat utk blog Kucingbunted bisa dapet juara 3 di bekasi, smoga blog agan terus berkembang dan salam kenal

    ReplyDelete
  3. di mana ada kemauan di situ ada jalan. selamat ya. salam kenal.

    ReplyDelete
  4. this is a nice article, thanks for sharing.
    please visit mine :
    http://okaywallpaper.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. sharenya ok gan,lam kenal az yah...n ikut gabung nie.

    ReplyDelete
  6. Tulisan yg sngat menarik dan sngat berguna...
    Makasih bnyak infonya

    ReplyDelete
  7. terimakasih atas informasinya!!!salam kenal dan semoga sukses...

    ReplyDelete
  8. kunjungan pertama nih gan
    semoga sukses selalu ya..

    ReplyDelete
  9. thanks atas share nya..
    amiin..mudah-mudahan blog agan jadi yang terbaik

    ReplyDelete
  10. terima kasih banyak infonya gannzzz....

    ReplyDelete
  11. Wah ngomong - ngomong bunteut gue ini sering diejek ma teman dengan panggilan bunteut.. Galau banget sieh... tapi it'z ok lah tutorial ini sangat menarik.. keep post kucingbunted

    ReplyDelete
  12. Masih banyak yang bingung, kenapa sih blognya dikasih nama KucingBunted? Wajar sih mereka mempertanyakan itu, soalnya dari paling awal posting KucingBunted sekitar tahun 2008, gue gak pernah jelasin soal pemberian nama.. hehe.. Intinya simple aja, gue suka kucing dan postur tubuh gue yang imut (baca bunted), jadilah KucingBunted :D

    ReplyDelete
  13. tak dukung gan... semoga besok juara satu

    ReplyDelete
  14. gan hati hati kucingnya makan ikan gan shere ya

    ReplyDelete
  15. baru baca alamatnya udah ngernyitin jidat . . . hahahah , tapi saya juga suka kucing sih semoga webnya makin eksis dan si bunted jadi juara di kontes2 selanjutnya

    ReplyDelete
  16. Sangat bermanfaat sekali..
    saya sudah follow blog anda..
    saya harap anda bersedia follow blog saya yg reputasinya dibawah anda ...
    thx
    http://onlyx-45.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. bisa lolos sampe jadi 5 besar? hebat..!!
    selamat ya..
    kapan-kapan bagi2 tipsnya kan?

    ReplyDelete
  18. visit our website to know how to earn money from online.

    ReplyDelete
  19. siapp ...kami siap membantu ,,hahha semangat :)

    ReplyDelete
  20. salam kenalgan, sukses selalu dah, ku tunggu yah kunjungan baliknya :D

    ReplyDelete
  21. ya kami siap ngebantu,moga sukses aja gan....?

    ReplyDelete
  22. dari judulnya aja dah wah pa lagi isinya pokoknya bagus dehhhhhhh.......!

    ReplyDelete
  23. ya its really good source of information as i like the way you written this post !!!
    safety Products

    ReplyDelete
  24. Selamat dan sukses buat Kucing Bunted.....

    ReplyDelete
  25. About diabetes - causes (low blood sugar, glucose, insulin levels), Symptoms of diabetes in women, risks, diagnosis, types (type 1, type 2) and Treatment of diabetes , Medicine , diet, exercise, and other lifestyle changes.
    http://www.publichealthsystem.blogspot.in/

    ReplyDelete
  26. Kunci keberhasilan adalah menanamkan kebiasaan sepanjang hidup Anda untuk melakukan hal - hal yang Anda takuti.
    tetap semangat tinggi untuk jalani hari ini ya gan ! ditunggu kunjungannya :D

    ReplyDelete
  27. selamat yaa kucing bunted :) , terus semangat..

    ReplyDelete
  28. Kami hadirkan Agen XAMthone Plus Palangkaraya untuk lebih mendekatkan konsumen kami yang berada di wilayah Palangkaraya yang ingin mendapatkan Obat Herbal XAMthone Plus. Agen XAMthone Plus Palangkaraya ini merupakan agen resmi yang kami miliki, dengan maksud dan tujuan untuk memudahkan dalam pembelian langsung, memberi keleluasan dalam berkonsultasi.

    ReplyDelete
  29. kucing buntet ,artikelnya sangat membangun dan bagus, okelah kucing buntet ,truskan karya bagusmu, jangan jadi kucing garong yah,heheheh

    ReplyDelete
  30. Terima kasih atas artikelnya.

    sepertinya anda berbakat untuk urusan membuat postingan yang ini, jujur saja kamu punya kelebihan tersendiri, dan saya akan berkunjung lagi bila ada waktu.



    #Semoga sehat selalu :D

    ReplyDelete
  31. wah pantes aja nih jarang terlihat ................

    ReplyDelete
  32. sukses dan salam kenal gan.....serta sukses selalu.............

    ReplyDelete
  33. wahhh,, hebat..
    selamat yah atas kemenangannya..sukses terus gan :D

    ReplyDelete
  34. berbagi Kata Kata Motivasi
    Senyumlah, tinggalkan sedihmu. Bahagialah, lupakan takutmu. Sakit yg kamu rasa, tak setara dengan bahagia yg akan kamu dapat.
    Air mata tak selalu menunjukkan kesedihan, terkadang karena kita tertawa bahagia bersama sahabat terbaik kita.
    semoga bermanfaat dan dapat di terima :D. ku tunggu kunjungan baliknya gan :D

    ReplyDelete
  35. selamat yah...
    ayo terus semangat ngepostnya... hehehe

    di tunggu kunjungannya...

    ReplyDelete
  36. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  37. terimakasih atas informasinya!!!salam kenal dan semoga sukses...
    semoga bisa bermanfaat.

    ReplyDelete
  38. mudah-mudahan sukses.
    salam kenal aja ya gan...

    ReplyDelete
  39. omparing to designing a website redesigning a website is challenging task. it is of great feel, and it is good opportunity. Take exprt’s advice . it is one good opportunity.
    burun estetigi

    ReplyDelete
  40. The content of the blog full of life's comprehension, and maintain positive, good state of mind, life can have meaning, just have the passion to create great achievements.

    ReplyDelete
  41. The content of the blog full of life's comprehension, and maintain positive, good state of mind, life can have meaning, just have the passion to create great achievements.

    ReplyDelete
  42. Thanks admin for post such a informative post.

    ReplyDelete
  43. Hello
    Do you have more great articles like this one? I appreciate the incredible dedication seen in this piece.

    ReplyDelete
  44. terimakasih atas informasinya!!!salam kenal dan semoga sukses...
    semoga bisa bermanfaat.

    ReplyDelete
  45. I would like to comment in the site. this site well decorated.

    ReplyDelete
  46. semoga bisa menjadi lebih baik deh..
    good luck
    keep spirit
    :)

    ReplyDelete
  47. Ayo tingkatkan terus kucing bunted,,, xixxixixixi

    ReplyDelete
  48. blognya berinspirasi banget. makasih bro

    ReplyDelete
  49. thnx for the discussion i really appreciate it but not only our support and comments made this efforts, your also own efforts helps you.. see you on boards dude..!
    estetik

    ReplyDelete
  50. semoga blognya bisa update lagi, tetap semangat.

    ReplyDelete
  51. hahay sama seperti apa yang ada dalam pikiran saya pas pertama kali saya baca domain blognya.. unik sehingga mudah di ingat,

    ReplyDelete
  52. You have yet again showed as to how deeper insights in a particular topic can bring out the best through varous perspectives.

    ReplyDelete
  53. Writing complex thing in simple and straight forward manner is not easy and giving a personal touch to the post you have done a commendable job. The post has simple language so that even a layman can read the post.

    ReplyDelete
  54. Writing complex thing in simple and straight forward manner is not easy and giving a personal touch to the post you have done a commendable job. The post has simple language so that even a layman can read the post.

    ReplyDelete
  55. A well researched and creatively written post. I truly find exciting options in your post. Your unique writing style has truly reflect your knowledge and acumen in writing nothing but the best. Please keep sharing some more posts. :)

    ReplyDelete
  56. Reading the post I can say for certain that you have presented authority over the subject. However, I would like to expect more on the same topic. Please share some more things.:)

    ReplyDelete
  57. Writing on a particular topic in a multidimensional perspectives is not such an easy task and you done it quite convincingly. Unique representaion style has made the post turn dynamic. Thanks for the post. :)

    ReplyDelete
  58. A truly value based information presentation reflecting deeper insights of the subject. You have reflected authority over the subject and it cna be just done in simple manner.

    ReplyDelete
  59. After visiting a number of pages and websites I have just found a value based information right at your doorstep. However, I expected the post in detail which you could written better.

    ReplyDelete
  60. A well researched and creatively written post. You have proved your authority over the subject yet again. For that purpose your unqiue presentaion style is definitely commendable.

    ReplyDelete
  61. After reading the post I could say it with authority that you have done a commendable job. each of the point has described in lucid language that even a layman can understand it easily. Thanks for sharing this nice post:)

    ReplyDelete
  62. You have presented the complex information in much simpler way. I would like to visit here again and again for deeper insights. Thanks for the post.

    ReplyDelete
  63. A highly information and exciting post. What I like most about the post is that it prompts one to know more about the your chosen topic. Thanks for the post. Looking forward for more from you. :)

    ReplyDelete
  64. I, after reading this post quite a number of times, can say that you can written the post in "my" and "our" language. Your efforts are truly commendable. Please share some more posts on the same.

    ReplyDelete
  65. Its a nice post offering exciting knowledge and deeper insights in the same. Uniuqe presentation style has added to its value. I have gone through a number of posts and content thereof but it is here that I can say have found answers to my question.

    ReplyDelete
  66. I, personally have read a number of posts on different blogs, online magazines and many such things but the best thing is that what i longed for have found here in your post. Its really a nice value based post. Thanks again. :)

    ReplyDelete
  67. I would like to read it again and again and would visit for more updates. Thanks for the beautiful blog post.:)

    ReplyDelete
  68. A creative written blog post which catches attention of reader rigth from start to the end. Every person who is going to read this post is sure to gain in differnt versions. Thanks for the post. :)

    ReplyDelete
  69. Your efforts are truely commendable. In your post, you haev true justice to the subject with deeper perspectives reflecting authoirty over your subject.

    ReplyDelete
  70. Your efforts are truely commendable. In your post, you haev true justice to the subject with deeper perspectives reflecting authoirty over your subject.

    ReplyDelete
  71. The blog post reflects high value information on the topic. It is a value based reserach subject which you haev reflected high level knowledge in the similar manner.

    ReplyDelete
  72. Addition of pictures and explanation of valuable points has added value to the blog post and it has gained momentum over the subject in similar manner.

    ReplyDelete
  73. Its a commendable job that you have done quite convincingly. In a true sense it is worth reading frequently. I personally would strengthen my knowledge in the similar manner.

    ReplyDelete
  74. Even after visiting a number of websites, posts It is here that I found answered of many hard question. thanks for the post.

    ReplyDelete
  75. Even after visiting a number of websites, posts It is here that I found answered of many hard question. thanks for the post.

    ReplyDelete
  76. A well written blog post. I would like to read more from you. Thanks for such a nice post. :)

    ReplyDelete
  77. When you are successful in convincing people for your opinion and thaughts this would make it comfortable for you to choose the best.

    ReplyDelete
  78. With each and every point explained in clear and concise manner it is quite noteworthy that the post offers treasure of value based iformation in clear and laudable manner. I found the post quite interesting and informative.

    ReplyDelete
  79. Addition of additional features such as examples, case study and personal experience has made the post dynamic and I truely appreciate your hard work and efforts put in by you.

    ReplyDelete
  80. semoga jadi kucing pintar yang berprestasi,sukses selalu

    ReplyDelete
  81. A well written post. your presentation style is quite convincing. Please share some more posts on same topic. thanks :)

    ReplyDelete
  82. artikel yang sangat bermanfaat buat di pahami, ,,

    ReplyDelete
  83. Wow... really gonna miss your unique perspective and humor. Please consider posting info on how to download the e-version of your novel. Kızlık zarı

    ReplyDelete
  84. senang bisa baca postingan kucing bunted lagi..

    ReplyDelete
  85. unik dan bagus bget ya blognya ,,,

    saya ijin baca ya gan ,,, :)

    ReplyDelete
  86. info yang sangat bermanfaat sekali buat di simak, ..

    ReplyDelete
  87. artikel yang sangat bermanfaat sekali buat di simak, .

    ReplyDelete
  88. this is a nice article, thanks for sharing.
    please visit mine :

    ReplyDelete

Ternyata Meninggalkan Komentar Adalah Sebagian Dari Cara Meningkatkan PageRank :)